Elfújta a szél - táncos válogatás
2013-01-21
A Budapesti Operettszínház próbatáncot hirdet a Szegedi Szabadtéri Játékok ősbemutatójaként színre kerülő, majd a nyár folyamán, a Soproni MKB Aréna Szabadterén is látható Gerard Presgurvic-mű, az Elfújta a szél c. produkcióba.
A produkció próbatáncot hirdet:

az Elfújta a szél musical együttesébe a koreográfus profi, szakmai múlttal rendelkező táncosokat keres - 18 és 40 év között.

Színpadi tapasztalat, énektudás, színészi képességek előnyt jelentenek!

Jelentkezési határidő: 2013. február 1.

A meghallgatás időpontja: 2013. február 12. és 13. - a pontos időpontról mindenkit telefonon értesítünk!

A próbatáncon adott koreográfiát kell megtanulni, majd előadni. Valamint az énekesi-színészi múlttal rendelkezőktől egy musicaldalt és egy prózai/drámai részletet kérünk megszólaltatni.

A jelentkezéshez kérünk teljes alakos fotót mellékelni, valamint a táncos, s esetleges színházi és zenei tapasztalatot tartalmazó, telefonszámmal ellátott adatlapot/életrajzot Hegedűs Zsóka igazgatósági titkárságvezetőnek e-mailben eljuttatni az elfujtaaszel@operett.hu e-mail címre. A tárgy mezőbe kérjük beírni: PRÓBATÁNC.

Minden jelentkezőtől kérjük előre megjelölni, mely szabadon választott musicalszámot, illetve drámai/prózai részletet kívánja előadni. Az alapot audio CD-n kérjük elhozni!

A kiválasztott táncosok a produkció színen tartásáig szerepelnek majd az előadásban.
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház