Csillagok éve CD a Heti Témában
2012-06-07
A 2012/2013-as évad bemutatóinak, illetve jelenleg is futó előadásaink legnagyobb slágerei hallhatók azon a CD-n, amit a szerencsés vásárlók a Heti Téma című lapban találhatnak június 7-étől egy héten át. A CD stílszerűen a következő évad mottójával egyező címet kapta: Csillagok éve.

A Budapesti Operettszínház együttműködő partnere, a Théma Lapkiadó Kft. új hetilappal jelentkezik, a Helyi Téma után itt a Heti Téma, amelynek első száma június 7-étől kapható az újságárusoknál. Az országszerte megjelenő újságban a változatos hírek mellett keresztrejtvénnyel és izgalmas nyereményjátékokkal találkozhatnak az olvasók. A hetilap távol tartja magát a bulvár szélsőségeitől, de odafigyel a részletekre: értéket közvetít érthető magyar nyelven. A kiadó a Helyi Téma című ingyenes lapjának hosszú évekre visszanyúló tapasztalataira építve hozta létre ezt az új terméket, amely csak távoli rokona a nagyobb testvérnek.

Akik megvásárolják az újságot, ha szerencsések, a lap mellékleteként megkapják a Budapesti Operettszínház Csillagok éve CD-jét. A korongon megtalálhatók új bemutatóink slágerei, így a Marica grófnőből már bizonyára ismert Hej, cigány, Marica belépője, valamint a Szép város Kolozsvár. A Viktóriából felcsendül a Honvéd banda, a Nem történt semmi és az Ahol az ember fölmászik a fára. Ezen felül a nemrégiben bemutatott Veled, Uram! Szörényi-Bródy rockopera két nagysikerű férfi szólója is hallható Feke Pál és Szomor György előadásában. Természetesen a jelenleg is nagy sikerrel futó musicalek is szerepelnek a lemezen, így a már aranylemez minősítésű Rebecca CD-ről elhangzik az I'm an American woman, a Miss Saigonból pedig a Kasza Tibor által átdolgozott Szóló szaxofon. A Ghostból Így van jól címmel a lemezre került Dolhai Attila és Vágó Bernadett duettje, amely hamarosan a rádiókban is hallható lesz! Ezeken kívül az Elisabeth-ből, a Bohém Castingból, valamint az Ördögölő Józsiás produkciókból is találhatók részletek a kiadványon. Vásárolja meg tehát az újságot és ismerje meg már most a következő évad nagy slágereit!

A CD-n a következő dalok hangzanak el:

1. Ghost - Így van jól (Dolhai Attila - Vágó Bernadett)
2. Marica grófnő - Szép város Kolozsvár, Marica belépője, Hej cigány (Fischl Mónika, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel)
3. Ördöglő Józsiás - Lakodalom: Lámsza dala (Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos)
4. Veled, Uram! - Ősi joggal (Szomor György és a Budapesti Operettszínház Musical Együttese)
5. Veled, Uram! - Hej, Nyitra vára (Feke Pál)
6. Bohém Casting - Producert találtunk - kvartett, A szerelem veszekedés - kvartett ( Boncsér Gergely, Brasch Bence, Kocsis Dénes, Kelemen Dániel, Frankó Tünde, Molnár Ágnes)
7. Viktória - Ahol az ember felmászik a fára..., Nem történt semmi, Honvéd banda... (Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Vadász Zsolt)
8. Elisabeth - Hogyha kell egy tánc (Janza Kata és Szabó P. Szilveszter)
9. Miss Saigon - Szóló szaxofon (remix) (Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari)
10. Rebecca - I'm an american woman (Szulák Andrea)rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház