Megnyílt jegyárusító pavilonunk
2012-04-24
Április 24-én újra kinyitott a Budapesti Operettszínház jegyárusító pavilonja a Nagymező utca és az Andrássy út sarkán, ahol az első héten, keddtől vasárnapig minden nap 20 százalékos kedvezménnyel várjuk az itt belépőt vásárlókat - legyen szó bármelyik előadásunkról!

Április utolsó keddjén ismét megnyitott a Budapesti Operettszínház közkedvelt jegyértékesítő helye. Kitelepültünk: az idegenforgalmi főszezon és a terasz-idény kezdetétől már az Andrássy út és a Nagymező utca sarkán is várjuk nézőinket. Az itt felállított jegy-lakban minden hétköznap 14 és 19, szombaton és vasárnap pedig 12 és 19 óra között vásárolhatnak a színházbarátok.

Pavilonunkban természetesen minden áprilisi, májusi, júniusi és júliusi előadásunkra kaphatók belépők.

Hamarosan a 2012/2013-as évad bérletei is megvásárolhatók itt, már a következő szezon designjában, s szlogenjével ellátott pavilonunkban.

Jöjjenek és vásároljanak jegyeket a Budapesti Operettszínház musical és operett produkcióira vagy a gigantikus bajai Miss Saigonra már a szabadtéri elárusító helyen is!

Az első héten, keddtől vasárnapig minden nap 20 százalékos kedvezménnyel várjuk az itt belépőt vásárlókat - legyen szó bármelyik előadásunkról!

Április 26-án és 27-én különleges akció! Ha 14 és 19 óra között vásárol jegyet itt a Fényes Szabolcs emlékére megrendezésre kerülő, ünnepi Ez Hungarikum gálára, s bemondja a jelszót: FÉNYES 100.!, egy belépő áráért másodmagával, ketten jöhetnek el a pénteki vagy a szombati előadására. Már csak néhány jegy maradt...
rendezvenyhelyszinek.hu
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam,
irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)
© 2008-2013, Minden jog fenntartva - Budapesti Operettszínház