November 22-től színpadunkon a János vitéz


Jövő héten egy nagy visszatérőt köszönthetünk kőszínházunkban, Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története negyven év után ismét látható lesz nálunk.
Tovább

Debütált az első dinner show Magyarországon

Látványos akrobatamutatványok, csillogó ruhakollekciók, ismerős dallamok és ínycsiklandozó ételek: péntek este bemutatkozott vadonatúj showműsorunk a Kálmán Imre Teátrumban. A páratlanul látványos és szórakoztató Párizsi randevú dinner show belopta magát a nézők szívébe. A magyarországi közönség először találkozhatott a színház, a gasztronómia és az artistavilág újszerű ötvözetével.
Tovább

Párizsi randevú Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel!

Új dinner show-nk fantasztikus szereplőgárdájához a hétvégétől csatlakozik színházunk egyik ikonikus párosa, Janza Kata és Szabó P. Szilveszter is. A közönség nagy örömére novemberben négy előadás során is őket láthatjuk majd az est házigazdáiként.

Decemberben színpadunkon a Diótörő

Különleges ünnepi ajándékkal készülünk kedves nézőinknek: decemberben színpadra állítjuk a világ egyik legnépszerűbb klasszikus balettjét, a Diótörőt!

Egy nagy visszatérő: János vitéz a Budapesti Operettszínházban

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték negyven év után ismét látható lesz színházunkban.

Gálaműsor és díjeső a Magyar Operett Napján

Nagyszabású gálaműsorral ünnepeltük a Magyar Operett Napját, melynek keretében tizennyolcadik alkalommal adták át a Legígéretesebb Ifjú Művésznek járó Marsallbotot, az Évad Operett és Musical Színésze elismerést, valamint a Musica Hungarica Kiadó Életmű- és Nagydíját.

Párizsi randevú november 8-tól a Budapesti Operettszínházban!

Alig több mint két hét, és beköltözik a Kálmán Imre Teátrumba legújabb produkciónk, a Párizsi randevú dinner show. Egy felejthetetlen estére invitáljuk Önöket, tartsanak velünk!

Operettszilveszter 2019

Mi mással koronázhatnánk meg méltóbb módon ezt az évet, mint egy fantasztikus gálaműsorral? Az Operettszilveszter során színházunk sztárjainak előadásában csendülnek fel a legnagyobb operett- és musicalslágerek, és aki szeretne, egy finom vacsorát is elkölthet nálunk az esztendő utolsó éjjelén.

Korábbi hírek
AJÁNLÓ

Újra színpadon a Menyasszonytánc

Béres Attila rendezésében ismét repertoárunkon a világ első klezmer-operettje! Jávori Ferenc Fegya 2006-ban bemutatott, Menyasszonytánc című sikerdarabja új szereposztásban és az ősbemutató nagy kedvenceivel is látható a Budapesti Operettszínházban.

Ősbemutató: A Kálmán Imre Teátrum színpadán A Pendragon-legenda

Szerb Antal regénye nyomán írt új magyar musicalt Kovács Adrián és Galambos Attila. A Pendragon-legenda május 11-től látható.

A Budapesti Operettszínház 2019/20-as évada

Ősbemutatók, nagy visszatérők, karácsonyi meglepetések, műfajteremtő különlegességek érkeznek a Budapesti Operettszínház 2019/20-as évadában, és régi kedvencektől sem búcsúzunk.

THV
Hírlevél
Csatlakozzon hozzánk közösségi oldalainkon is!
GALÉRIA

Képgaléria

További képek

Videógaléria

Fischl Mónika, a János vitéz francia királykisasszonya
Párizsi randevú - Ajánló (2019)
További videók

Bemutatóink a 2019/2020 évadban:

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)