Törzskártya

A Budapesti Operettszínház törzsvásárlói kártya rendszer szabályzata

Érvényes 2019. szeptember 01-től
 
Miért jó a törzskártya?
 
Az elektronikus kártya tulajdonosa jegyvásárlási kedvezményben részesül személyes és internetes vásárlás esetén is, jegyelővételi jogot kap, és mint törzsvásárló elsőként értesül a Budapesti Operettszínházzal kapcsolatos fontos információkról.
 
Milyen kedvezményeket biztosít a törzskártya?
 
A kártya minden megvásárolt operett előadásra szóló jegy után 10% és minden megvásárolt musical előadásra szóló jegy után 5% kedvezményt biztosít. A törzsvásárlói kártya a színház saját produkcióira érvényes, tulajdonosa havonta előadásonkéntmaximum 6db, belépőt vásárolhat kedvezményesen.
A kártya kedvezménye nem vonható össze más akciókkal vagy egyéb kedvezményekkel, csak ha ez külön említésre kerül.
Kedvezmény a Kálmán Imre Teátrum és a Raktárszínház előadásaira nem vehető igénybe.
 
Hogyan használhatja törzskártyáját?
 
Személyes vásárláskor kártyáját használhatja a színház közönségkapcsolati és szervezési osztályán és a jegypénztárban.
Interneten a https://operett.jegy.hu oldalon online vásárolhatja meg jegyét a kártya számának felhasználásával.
 
Az internetes vásárlással kapcsolatos kérdéseivel, problémáival forduljon kollégáinkhoz az interticket@interticket.hu címen, illetve munkanapokon 10-18 óra között a +36 1 2660000 telefonszámon.
 
Hogyan juthat törzskártyához?
 
A kártyát a Budapesti Operettszínház bocsátja ki. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a törzsvásárlói rendszer szabályzatát, és nyilatkozzon az adat-védelemről.
Az adatlap mellett szükséges felmutatni vagy eljuttatni az aktuális (vagy megelőző) évadban bruttó 100.000,- forint értékben vásárolt jegyeket (egy előadásra maximum 4 darab jegyet fogadunk el, a korábban kedvezménnyel vásárolt jegyek nem számítanak bele a keretösszegbe, az online vásárolt jegyeket csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha saját névre szólnak), melyeket a Színház Szervezési Osztályán (1065 Budapest, Nagymező u. 19.) érvényesítenek.
A kártya postai úton jut el tulajdonosához, személyes jelentkezéskor pedig az adatlap regisztrálásakor.
A törzskártya-igénylőlap az alábbi oldalról letölthető, vagy a Színház Szervezési Osztályán és jegypénztárnál hozzáférhető.
 
Évadonkénti felülvizsgálat
 
A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes.
A Színház fenntartja a jogot, hogy évadonként megvizsgálja a kártyával történt vásárlásokat, és ha egy évadban nem történik minimum 60.000 forint értékű jegyvásárlás, a kártyát visszavonhatja. Erről a kártya tulajdonosát köteles e-mailben tájékoztatni. Ilyenkor a kártya letiltásra kerül.
 
Kártyacsere és pótlás
 
A kártya pótlására nincsen lehetőség, új kártyát lehet igényelni, a feltételeknek megfelelően.
 
Egyéb szabályok
 
Az adatlap kitöltésével és aláírásával a vásárló elfogadja a Budapesti Operettszínház törzsvásárlói rendszer szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
A Színház jogosult törzsvásárlói rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.operett.hu honlapon.
A törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat ? beleértve személyes adatait is ? a Színház elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza..
Az adatkezelés és feldolgozás célja a törzsvásárlói rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről, illetve a Színház iránti vásárlói elkötelezettségük növelése.
Az adatokat a Színház bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, és nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
A Színház nem vállal felelősséget a kártyákkal való visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
 
A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X